Massage Aneby

Boka en välgörande massage i en avslappnad hemmamiljö i närheten av Aneby

Massage för dig i Aneby

Varmt välkommen ska du vara hit till Annelies Puls & Paus! Hos mig kan du få både puls och en stunds avkoppling. Som kund väljer du själv om du vill träna tillsammans med mig eller om du är ute efter lugnet som finns i min massage. Massagen ger jag i en hemmamiljö, hemma hos mig i närheten av Aneby. Genom min massage vill jag förmedla lugn, hos mig ska du kunna koppla bort från den vardagliga stressen och de måsten du har. Förhoppningen är att både sinne och kropp ska må bra efter ett besök hos mig.

Är det här något som intresserar dig är du varmt välkommen att boka en tid hos mig. Det gör du genom min Boka Direkt. Ifall det inte finns några lediga tider går det även bra att höra av sig till mig via mejl. Skulle det vara så att du vill hålla dig uppdaterad kan du följa mig Facebooksida, där uppdaterar jag oftare. du kan också läsa mer om mig här.

Massage

All massage äger rum hemma hos mig i Tranås. I hemmet finns det en katt, vilket kan vara bra att tänka på om du är allergisk. Utöver det erbjuder jag en mysig och hemtrevlig miljö för din behandling.

Kundkontakt

För mig är det viktigt att hålla en god kontakt med kunderna, både innan, under och även efter massagen. På så sätt är det lättare för mig att ta till mig kundens önskemål, så att massagen blir som tänkt

Övriga tjänster

Utöver massage erbjuder jag även träning till den som eftersträvar puls. Jag håller träningspass i bland annat zumba. Passen äger rum på olika ställen, men jag utgår från Tranås.